SkyHost Nyheder

Her vil du kunne læse de seneste nyheder omkring SkyHost,
og holde dig opdateret om hvad der sker i virksomheden.

NY STOR KUNDE

Bravida Danmark Værktøjsstyring
Bravida Danmark havde besluttet at de ville have et fælles værktøjssystem
for den danske division til ca. 1.500 brugere.
Skyhost blev inviteret til at besvare en fremsendt kravsspecifikation,
og herunder integration til Bravida’s økonomisystem.
Skyhost blev sammen med 3 andre udbydere af værktøjsstyring, inviteret til en præsentation af systemet,
for en nedsat arbejdsgruppe, i Odense. Ud fra de enkelte præsentationer,
ville Bravida udvælge 2 udbydere som de ville gå videre med. Skyhost blev valgt som en af de 2,
og til det andet møde gik det på præsentation/uddybning af de enkelte punkter i kravsspecifikationen,
samt integration til Bravida’s systemer.

Skyhost blev valgt som den foretrukne leverandør med følgende begrundelse:

  • Fleksibel ved ændringer/tilføjelser i systemet
  • Integration til Bravida’s App
  • Integration til Bravida’s driftsstyringssystem Handyman,
    således brugere i marken kan lægge forbrugt værktøj direkte på arbejdsordre til fakturering
  • App til brugere i marken
  • Beacons til større værktøjer
  • Mulighed for at integrere til andre systemer (GPS og værktøjsleverandører)
  • Konkurrencedygtige priser

 

Skyhost har fået nyt domicil

I April 2019 købte Amstrup Ejendomme ApS ejendommen på Damvej 1, lige overfor OK tanken, som nu huser Skyhost.

I månederne efter købet gennemgik ejendommen en stor forvandling både udvendigt, men især også indvendig. Det gamle møbelhus, som de sidste mange år havde fået lov at forfalde, har nu fået en helt ny indretning, med kontorlokaler, konferencerum, mødelokaler og fælles kantine og opholdsrum. Derudover er der kommet en afdeling til adspredelse, som bl.a. indeholder bordtennis, pool, dart og fredagsbar.

Med tiden er der planer om at indrette de næsten 2500 kvm2 på Damvej med mere end blot kontorfaciliteter. Mulighederne er mange, og planerne er store, men indtil videre nyder vi de lækre faciliteter og kontorlokaler.

Udover at fungere som domicil for Skyhost, så er der ligeledes åbnet op for Kontorhotellet Damvej, som fremover vil stå for udlejning af kontorlokaler.

Så hvis du har lyst til at leje en kontorplads eller eget kontor, så kan du se mere hjemmesiden: www.damvej.dk

KMD Logo

Skyhost kan nu synkronisere med KMD Opus

Medarbejdere, netværk, operationer, aktivitetsarter, fraværstyper og maskiner vil automatisk blive synkroniseret til Skyhost.

Og ved brug af Skyhost Jobs og Tools modulerne, kan medarbejdere registrere timer direkte i vores Jobs app.

Mand- og maskintimer kan registreres i Jobs appen, fx ved at scanne en QR-kode for værktøjet eller oprette en timeregistrering for et job der er tildelt til medarbejderen.

Når timeregistreringerne er godkendt i Skyhost, vil de automatisk blive lagt ind i KMD Opus gennem CAT2 og CN27.

Skyhost Datalov

Persondataloven

Vi har i samarbejde med tre kommuner lavet et udkast til en databehandleraftale, som har til formål at sikre, at I kan dokumentere, at der er styr på borgernes såvel som medarbejdernes datasikkerhed. Aftalen skal dertil sikre, at vi som underleverandør til jer overholder den nye Persondataforordning.

Jeg vil bede dig/jer om at læse aftalen igennem. De informationer, der mangler at blive udfyldt, bedes du sende til mig. Så opdaterer jeg aftalen med jeres informationer, underskriver den og sender den retur til dig.

Hvis du ønsker at gennemgå aftalen personligt, er der selvfølgelig mulighed for det. Du kan blot give mig besked, så finder vi en dag.

Hansenberg_logo

Eleverne får Flere digitale byggesten

Elever inden for en række fagområder på HANSENBERG får nu endnu et værktøj, som er med til at klæde dem på til en fremtid på et arbejdsmarked, hvor digitalisering spiller en større og større rolle.

Vi er alle sammen forbundet i en mere og mere digitaliseret verden, og her på skolen vil vi være med til at sikre den videre fremdrift inden for de nye, digitale muligheder.

Vi har iværksat en ambitiøs digitaliseringsstrategi, og i forlængelse af den har vi nu etableret et tæt samarbejde med folkene bag SkyHost. SkyHosts drifts- og planlægningssystem samler og effektiviserer opgavestyring, tidsregistrering og flådestyring – og er med til at optimere virksomheders ressourcer og kommunikation.

Direktør ved HANSENBERG Morten Kaj Hansen

HANSENBERG har fokus på digital vækst og udvikling. Vi skal uddanne vores elever, så de bliver fagligt dygtige håndværkere, som samtidig er digitalt kompetente. SkyHost har lavet en erhvervs-applikation, der passer ind i den kontekst, og sammen kan vi præge den digitale udvikling inden for byggeriets uddannelser. Derfor indleder vi et strategisk samarbejde med dem.

Helt naturligt samarbejde

Et af målene med samarbejdet er, at HANSENBERGs elever inden for forskellige fagområder kan være med til at digitalisere erhvervslivet, når de færdes ude i virksomhederne.

Hos SkyHost er det ifølge direktør John Essemann helt naturligt, at man indleder et samarbejde med HANSENBERG. Med SkyHosts system får eleverne nemlig mulighed for at afprøve i praksis, hvor stor en forskel digitale løsninger kan gøre i en arbejdsdag.

“Digitaliseringen af processer – og evnen til at beherske dem – bliver i de kommende år en stadig vigtigere del af håndværkerens værktøjskasse. Ved at inddrage SkyHosts platform i undervisningen giver HANSENBERG eleverne en reel liveoplevelse af, hvordan digitale systemer kan effektivisere hverdagen på landets byggepladser”, siger John Essemann.

Direktør ved SkyHost John Essemann

Eleverne kan være med til at skubbe nogle virksomheder hen imod digitalisering. Og de virksomheder, der allerede har en digital platform, får en medarbejder med nogle gode brugerkompetencer.

Skarpe elever og faglærere

John Essemann peger desuden på, at SkyHost med samarbejdet vil få konstruktive inputs fra HANSENBERGs elever og faglærere:

“HANSENBERGs elever er vant til at begå sig på digitale platforme. Derfor forventer jeg også, at vi vil få en masse spændende inputs retur, som vi kan bruge til at optimere vores funktionaliteter til morgendagens håndværkere”.

Virksomhed roser brugervenligt system

Med SkyHost får den enkelte virksomhed et fuldstændigt skræddersyet modulsystem.

En af de virksomheder er entreprenørvirksomheden Egil Rasmussen A/S, hvor administrerende direktør Claus S. Rasmussen blandt andet hæfter sig ved, at systemet sikrer, at medarbejdere eksempelvis får tegninger og planer på deres mobiltelefon, inden de skal løse en specifik opgave.

“Medarbejderne har taget godt imod systemet, og indkøringen er gået langt bedre, end vi på forhånd turde håbe på. Systemet er meget brugervenligt, og alle kan være med. Tømrersvendene kan slet ikke forstå, at de har kunnet leve uden systemet. De skal ikke lave timesedler mere, men blot indberette det hele via telefonen. Det er langt nemmere”.

Administrerende direktør ved entreprenørvirksomheden Egil Rasmussen A/S Claus S. Rasmussen

Vi har langt større overblik over folk. Bogholderiet bruger ikke så meget tid på registrering, og alle processer er blevet til godkendelsesprocesser i stedet for noget, man skal arbejde med. Det har også gjort, at vi kan skrive vores fakturaer langt hurtigere, så hele processen er speedet op.

HANSENBERG er den første erhvervsskole, som SkyHost har indledt et samarbejde med.