Skyhost jobs logo ikon  Ordrestyring


Skyhost leverer en løsning til ordrestyring til servicevirksomheder.

Ordrer oprettes i webbaseret løsning, og sendes direkte til en tidsregistrering app på medarbejderens smartphone. Du har bl.a. tilknytte ordrenummer, noter, filer og materialer samt afsætte tidsforbrug til hver enkelt ordre.

Det er muligt at sætte prioritet på ordrerne, således du og dine medarbejdere kan se og afslutte dem der haster mest først.

Udføres arbejdet på en kundes adresse, kan medarbejderen stemple ind og ud via den mobile tidsregistrering app og derved hurtigt modtage opgaver på sin smartphone og ændre status når opgaven er påbegyndt, afsluttet mv.

Ordrestyring er integreret med vores andre moduler, så har du brug for værktøjsstyring / værktøjsregistreringflådestyring eller en app til fotodokumentation får du det i én samlet løsning.

Integreret Med Navigation


Skyhost løsningen giver dig et samlet overblik over dine ordrer på kort. Du har mulighed for at markere den enkelte ordre og få info om den, og har du brug for det kan du få vist vej til ordren, da Skyhost Tidsregistrering App er integreret med din telefons navigation.

Integrér til jeres regnskabprogram


Med Skyhost Tidsregistrering App  kan du registrere timer på en brugers ordrer og herefter eksportere timeregnskabet til et regnskabsprogram f.eks. Navision eller economic.

Brug dette til bl.a. automatisere jeres processer omkring fakturering til kunder, løn udregning til medarbejdere.

 

Skyhost mailscanning service


Denne service er lavet til automatisk, at indlæse E-mails fra brugere af Skyhost, direkte til deres konti til viderebehandling på WebPortalen.

Du kan bruge funktionen til at oprette ordre med tilknytning af data, eksempelvis ordrenummer, start / slut og varighed samt filer: billeder, dokumenter etc.