Opgavestyring


Sådan fungerer det


1
Der oprettes opgaver via WebPortal eller app på smartphone / tablet. Opgaverne kan prioriteres, tildeles timer, materialer mv.
2
Opgaver tildeles brugere der kan stemple af og på, ændre status, samt finde vej til opgaverne via smartphone / tablet.
3
Timeregistrering på opgaver kan overføres til regnskabsprogram og der kan faktureres og laves løn efter dette.

SkyHost Opgavestyring er en webportal og mobil app til opgavestyring.

Opgavestyringen sker hurtig og nemt online i SkyHost Webportal, så du kan organisere og koordinere dit og/eller dine medarbejderes opgaver.

Jobs som du har oprettet kan du eller dine medarbejdere nu stemple ind og ud af. Når du opretter et job eller en opgave, har du mulighed for at tilknytte ordrenummer, noter, filer og materialer samt afsætte tidsforbrug til hver enkelt opgave.

Du kan også sætte prioritet på opgaverne, således du og dine medarbejdere kan se og afslutte dem der haster mest først.

Udføres arbejdet på en kundes adresse, kan medarbejderen stemple ind og ud via den mobile tidsregistrering app og derved hurtigt modtage opgaver på sin smartphone og ændre status når opgaven er påbegyndt, afsluttet mv. Det skaber en effektiv timeregistrering.

SkyHost opgavestyringsmodul er integreret med vores andre moduler, så har du brug for  flådestyring eller en app til fotodokumentation fås det i samme system.

Integreret med navigation


Når du bruger opgavestyring fra SkyHost kan du få et samlet overblik over dine opgaver på kort.
Du har mulighed for at markere den enkelte opgave og få info om den, og har du brug for det kan du få vist vej til opgaven, da SkyHost Jobs er integreret med din telefons navigation.

 

Integration til regnskabssystemet


Med SkyHost Opgavestyring kan du registrere timer på en brugers opgaver og herefter eksportere timeregnskabet til et regnskabsprogram f.eks. Navision (NAV) / Microsoft Dynamics C5.

Du kan herved automatisere indtastning af timeforbrug, lønudbetalinger, fakturering til kunder mv.

 

SkyHost indscanning service


Denne service er lavet til automatisk, at indlæse E-mails fra brugere af SkyHost, direkte til deres konti til viderebehandling på WebPortalen.

Du kan bruge funktionen til at oprette jobs med tilknytning af data, eksempelvis ordrenummer, start / slut og varighed samt filer: billeder, dokumenter etc.

Se manual til indscanning service her eller under Support